Groothandel fijne charcuterie kaas salades traiteur en vers vlees | UpFresh

Grossier voor
jouw versassortiment

upfresh aanbod

ONS VOLLEDIG
ASSORTIMENT

TASTY

Je hebt keuze uit +6.000 producten; fijne charcuterie, kaas, salades, traiteur, vers vlees en meer. Vandaag besteld, morgen geleverd in België.

DSCF6948 bewerkt | UpFresh

Stevig verankerd

2.700
Tevreden klanten

Met meer dan 2.700 klanten beschikt UpFresh over een omvangrijk distributienetwerk in België. Deze sterke fundering zorgt voor onze korte levertijd, ondersteund door een uitgebreid aanbod van direct beschikbare verse producten. Vandaag besteld is morgen in geleverd: snel, vers en gemakkelijk.

Klant worden?

Up Fresh U image15 | UpFresh

Aanbod voor leveranciers

Smaakvol
samenwerken

Bij UpFresh krijg je als start-up of gevestigde waarde niet 1 maar meteen een heel team ambassadeurs. Je rekent op de perfecte levering van je producten, merken en concepten, over heel België. Lokaal, nationaal en internationaal. Of wie weet ben jij binnenkort de nieuwste producent van onze eigen sterke merken.

Unieke concepten

Eigen kwaliteitsmerken

Quality

UpFresh, als groothandel, kiest alleen de beste producten voor jouw zaak door strenge eisen, korte opvolging en een uniek aanbod van eigen merken. Elk product wordt grondig getest op kwaliteit voordat het ons merkenlabel krijgt.

  • Fermette

    Fermette is een innoverend totaalaanbod van traiteurproducten, fijne bereidingen en gesmaakte klassiekers. Met de vertrouwde kwaliteit. Het zijn toppers in een schitterende presentatie en met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

  • Dyne

    Dyne is een gevarieerd assortiment van kant-en-klaargerechten. Van apero tot dessert. Altijd lekker, vers en artisanaal. Met specialiteiten, traditionele gerechten en aandacht voor de presentatie.

  • Père Lejeune

    Het plezier van het dienen. Wie kopproducten zegt, denkt meteen aan Père Lejeune. Met meer dan 85 jaar ervaring op de teller, is Père Lejeune de referentie voor kopproducten van topkwaliteit.

contactformulier

Klant worden

Adres
Sluitingsdagen